iXS Lanserar Avancerad Airbagväst

Publicerad 2024-05-07 10:50 av Greg Moto AB
iXS Lanserar Avancerad Airbagväst

iXS, en ledande tillverkare av motorskyddsutrustning, har nyligen lanserat vad som kan vara en av de lättaste och mest avancerade airbagvästarna på marknaden, speciellt utformad för tävlingsförare och äventyrslystna motorcyklister. Den nya "iXS IPRO 1.0 Airbag Vest" är resultatet av ett strategiskt samarbete med teknikföretaget In&motion och utlovar en revolution inom säkerhetsutrustning för motorcyklister.

Den stora innovationen med denna airbagväst är dess intelligenta och trådlösa styrning via en app tillgänglig för både iOS och Android-användare. Med appen kan användarna justera airbagens inställningar trådlöst och alltid hålla sig uppdaterade med de senaste funktionerna tack vare regelbundna uppdateringar. Dessutom erbjuds västen med ett leasingavtal, där mer information om villkoren kan hittas på företagets hemsida.

Ett annat framträdande drag hos iXS IPRO 1.0 är hur enkelt det är att byta ut gaspatronen efter att airbagen har aktiverats vid en olycka. Processen tar mindre än fem minuter och kräver inga specialverktyg:

  1. Öppna airbagen
  2. Koppla bort den använda anslutningen
  3. Skruva ur den tomma patronen
  4. Skruva i en ny patron, anslut, och vänta på det gröna ljuset - klart.

Denna funktion eliminerar behovet av att skicka tillbaka västen till tillverkaren för reparation, vilket både minskar väntetid och potentiellt även kostnader för användaren.

Med denna nya produkt hoppas iXS inte bara förbättra säkerheten för motorcyklister på vägarna utan även erbjuda en användarvänlig lösning som uppmuntrar till ökat skydd. Den nya iXS IPRO 1.0 Airbag Vest är ett lovande steg framåt i strävan efter högre säkerhet i motorsporten.