Nyhet Rebelhorn RANGE touring-ställ nu tillgängligt!

Publicerad 2023-09-13 06:35 av Greg Moto AB
Nyhet Rebelhorn RANGE touring-ställ nu tillgängligt!

Det prestigefyllda touring-stället Rebelhorn RANGE har just anlänt till vårt lager. Det är designat för de mest krävande långdistansmotorcyklister. Läs vidare för att upptäcka varför detta set bör finnas permanent i din butik!

Varför RANGE?

3 Lager:

RANGE har en avtagbar Sympatex®-membran med utmärkta egenskaper samt en isolerande jacka som inte bara samverkar med föraren på vägen utan också kan bäras separat.

Säkerhet:

Rebelhorn Range-setet erbjuder skydd av AA-klass och inkluderar skydd för axlar, armbågar, knän och höfter. Tillverkad av avancerade och hållbara material som Tactel®, Hitena® Dobby Balistic, är den perfekt för motorcykelturer.

Ventilation:

Det sofistikerade ventilationssystemet har totalt 13 kanaler, inklusive 4 helt öppningsbara paneler på jackans framsida, som stöds av Fidlock®-systemet, och ventilationskanaler under armarna.

Komfort och Passform:

Justeringar på ärmarna, kragen, höfterna, benen och möjligheten att justera bredden med en regleringsskena garanterar högsta komfort och passform.

Rebelhorn Range är en 3-lagers motorcykeljacka för vägturering. Den garanterar maximal komfort och säkerhet under långa resor. Jackan har 13 justerbara ventilationskanaler, 4 intag på framsidan, en central ventilationspanel och kanaler på underarmarna. Kragen justeras med Fidlock® magnetiska fästsystemet, vilket enkelt kan användas under färd.

Jacka:

Syfte: Touring

Passform: Regular

Antal lager: 3

Säkerhet: Din säkerhet garanteras av skydd (axlar och armbågar), reflekterande element och förstärkningar i kritiska områden gjorda av Hitena® Dobby Balistic 1000D.

Justering: Ergonomi och justeringsmöjligheter förbättras av justerbara remmar på en justeringsskena med upp/ner-positionering.

Ventilation: Jackan har ett effektivt ventilationssystem med 4 helt öppningsbara paneler på bröstet, en central ventilationskanal och långa kanaler på underarmarna.

Fickor: 2 vattentäta yttre lastfickor på jackans framsida, stor lastficka på jackans baksida och flera inre fickor.

Byxorna i Range 3-lagers-serien för långdistansmotorcykling har en avtagbar Sympatex®-membran och isolerande foder. Byxorna kan kombineras med Range-jackan och alla andra textiljackor i den aktuella Rebelhorn-kollektionen.

Byxor:

Syfte: Touring

Passform: Regular

Antal lager: 3

Säkerhet: Högkvalitativa material som Tactel® och Hitena Dobby Ballistic ger skydd vid fall.

Ventilation: Byxorna har ett effektivt ventilationssystem med stora öppningsbara paneler på låren.

Komfort: Byxorna kan kombineras med Range-jackan och alla textiljackor från den aktuella Rebelhorn-kollektionen.

Fickor: 4 yttre fickor, 2 vattentäta lastfickor och en vattentät ficka med dragkedja.