FLY Racing är engagerade i att utveckla kläder, tillbehör och hårda delar av högsta kvalitet för vilken sport du än älskar. Inspirerade av racing, drivna av äventyr och skapade för prestanda har FLY Racing arbetat hårt sedan 1998 för att ge dig den bästa utrustningen på marknaden.

Ett arv byggt på familj

Grundat 1998 är FLY Racing ett ledande klädmärke för motocross, gatukörning, BMX, mountainbike, äventyr och vattenskoteråkare. Vi drivs av en önskan att skapa högkvalitativa produkter för att förbättra prestanda och säkerhet för medåkare.

Nu i sitt 25:e år erbjuder FLY Racing ett brett sortiment av produkter inklusive hjälmar, tröjor, byxor, handskar, stövlar, skyddsglasögon och skyddsutrustning. Kända för våra innovativa designer, banbrytande teknologi och uppmärksamhet på detaljer är vi engagerade i att tillhandahålla åkare med de bästa möjliga produkterna för att hjälpa dem att uppnå sina mål och nå sin fulla potential.

Utöver vårt fokus på kvalitet och prestanda lägger FLY Racing också stor vikt vid stil. Våra produkter är designade för att se lika bra ut som de presterar, med djärva grafiker och iögonfallande designer som sticker ut på banan eller på gatan.

10 Produkter