Oxford Products Ltd (OXFORD) är en global ledare inom eftermarknadsprodukter för motorcyklar och cyklar.

Vårt stora sortiment av produkter omfattar allt som gör livet på två hjul bättre: från kläder och hjälmar till tillbehör, hårda delar, lås, bagage och mycket mer!

Dessa marknadsledande produkter designas internt av ett team av aktiva entusiaster och skickliga tekniker, baserade vid företagets 14 000 kvadratmeter stora specialbyggda huvudkontor i Oxfordshire, Storbritannien.

Med stöd av den senaste CAD-tekniken, en svit för 3D-utskrifter och ett fullt utrustat testlaboratorium, innoverar vi, analyserar, testar och utvecklar unika produkter i strävan efter den bästa upplevelsen för tvåhjulsentusiaster.

Kända för vår innovativa design och dynamiska marknadsföringslösningar är OXFORD-märkta produkter tillgängliga i över 80 länder världen över genom ett nätverk av distributionspartners.

I Storbritannien distribueras dessa produkter direkt till företagets detaljhandels- och grossistpartners, tillsammans med ett litet antal högprofilerade internationella varumärken.

OXFORD har för närvarande omkring 160 anställda och har ytterligare ambitiösa planer för tillväxt både i sina brittiska och globala verksamheter.

Globalt MOTORCYKELtillbehörsmärke som säljer i över 90 länder

Oxford är en anmärkningsvärd brittisk framgångssaga! Under mer än fyra decennier har företaget viftat med flaggan för brittisk påhittighet och innovation och är stolt över att ha distributionspartners i alla världens hörn. I gengäld har utländska marknader tillfört många nya idéer till Oxfords produktsortiment; utmaningarna med starkt varierande klimat, seder och terräng har bara tjänat till att berika företagets erbjudande.

6 Produkter